BoxNow

Αθήνα, 30/11/2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ανάδειξη της BOX NOW ως Κορυφαία Logistics Tech Startup της χρονιάς στα


Startupper Awards 2023


Η BOX NOW, η καινοτόμος ελληνική start-up, αναδείχθηκε ως η «Κορυφαία Logistics Tech Startup» της χρονιάς στην απονομή των Startupper Awards 2023. Το βραβείο της κατηγορίας Logistics απονεμήθηκε στην BOX NOW για τα νέα πρότυπα και τις καινοτόμες λύσεις που εισήγαγε για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας στη διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού.


Τα Startupper Awards, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, είναι μια μοναδική στο είδος της διοργάνωση βραβείων, η οποία έχει ως στόχο να τιμήσει και να αναδείξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες που έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα τους, προβάλλοντας startups οι οποίες αναδεικνύουν την δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε όλο τον κόσμο.


Η ανάδειξη της BOX NOW ως «Κορυφαία Logistics Tech Startup» της χρονιάς έρχεται ως επιβράβευση για την καινοτομία, την ευελιξία, το σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη με τα οποία η πράσινη startup άλλαξε τα δεδομένα στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, φέρνοντας μια νέα εποχή στις υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής με την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα.


Η ΒΟΧ ΝΟW η «πράσινη» καινοτόμος start up που άλλαξε τα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 560 περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, και Κρήτη, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα η BOX NOW επέκτεινε την δραστηριότητα της και στην αγορά της Κύπρου.


Αδιάψευστη επιβεβαίωση της ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών NPS, στον οποίο 95 στους 100 βαθμολογούν με 9 ή 10, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες της BOX NOW. Με τη BOX NOW «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ». Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Παπανδρόπουλο, CMO, τηλ. +30 211-100 5304, Email: christos.papandropoulos@boxnow.gr


**********************************************************


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW


Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών.


Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, εξωτερικούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα.


Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.


Παράλληλα, απαντώντας στις σύγχρονες τις προκλήσεις, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας «Στείλε δέμα», ο πελάτης μπορεί να στείλει το δέμα του από Locker σε Locker πανελλαδικά, χωρίς αναμονές σε ουρές και στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Η διαδικασία αποστολής δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω του website της BOX NOW (https://steiledema.boxnow.gr), χωρίς να απαιτείται παρουσία σε φυσικό κατάστημα, χωρίς ογκομετρική χρέωση και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας(24/7)! Εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ταχυμεταφορών την δυνατότητα αποστολής δεμάτων χωρίς την χρήση του «κλασικού» ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/