BoxNow


 

Αθήνα, 05/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία της BOX NOW με το Smart Park

Η προσφορά «στείλε το πακέτο σου με 1 ευρώ» συνεχίζεται και το Δεκέμβριο

Ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο με τον Green November αλλά έπειτα από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ανάγκη για περισσότερες, αποτελεσματικές και οικονομικές αποστολές, η προσφορά της BOX NOW επεκτείνεται και όλο τον Δεκέμβριο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι και τον Δεκέμβριο, θα μπορούν όλοι να στέλνουν το δέμα/δώρο τους, όπου θέλουν, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ! 

Ταυτόχρονα, εγκαινιάζουμε και τη συνεργασία μας με το Smart Park. Το Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα και βρίσκεται σε μια έκταση 91 στρεμμάτων στην καρδιά της Αττικής. Διαθέτει 30 στρέμματα πρασίνου, ενώ σε 53.000 τ.μ. φιλοξενεί τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της χώρας μας. Το Smart Park διακρίνεται για τη λειτουργική και minimal αρχιτεκτονική του, την ποικιλία καταστημάτων για shopping και διασκέδαση, τους ελεύθερους χώρους του, τους άνετους διαδρόμους του για περίπατο και υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του για παιχνίδι. Το Smart Park αποτελεί έναν μοναδικό εμπορικό προορισμό για όλη την οικογένεια, όλο τον χρόνο.

Τώρα τα δώρα των Χριστουγέννων γίνονται μια οικονομική και διασκεδαστική υπόθεση!

Με το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο Lockers, που ξεπερνά τα 1200, την αυθημερόν παράδοση στην Αττική και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής 24/7 για τον καταναλωτή κοντά στο σπίτι ή την εργασία του, η BOX NOW αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες αποστολής δεμάτων.

Η αποστολή απο locker σε locker BOX NOW είναι εξαιρετικά απλή: Ο ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για εταιρεία είτε για ιδιώτη, μπορεί να προγραμματίσει την αποστολή του δέματός του στον ιστότοπο της BOX NOW, ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πληρωμή, εκτυπώνει τα στοιχεία του παραλήπτη, τα κολλάει στο δέμα και το τοποθετεί στο Locker που βρίσκεται κοντά του ή έχει επιλέξει, μέσα σε 24 ώρες.  

Αμέσως, ο παραλήπτης ειδοποιείται για το δέμα του και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να πάει στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων για να το παραλάβει, πληκτρολογώντας τον 6ψήφιο κωδικό που του έχει αποσταλεί ώστε να ανοίξει η θυρίδα.

Η ΒΟΧ ΝΟW η «πράσινη» καινοτόμος start up η οποία εδώ και ένα χρόνο φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 140 περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες και Δράμα, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα. Με τη BOX NOW «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Παπανδρόπουλο, CMO, τηλ. 2111005333, Email: christos.papandropoulos@boxnow.gr

**********************************************************

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW

Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών.  Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά.

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή 

«Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/