BoxNow

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


BOX NOW: Στείλε το δέμα σου μόνο με 1€

Ο «Green November» ήρθε, και φέρνει τις γιορτές πιο κοντά, είστε έτοιμοι;

Πλησιάζουν οι γιορτές και ψάχνεις τρόπο να στείλεις το δώρο σου γρήγορα και εύκολα στον αγαπημένο σου; Σχεδόν μια ανάσα από τη Black Friday και τα Χριστούγεννα, η ΒOX NOW καλωσορίζει τον «Green November», με μία μοναδική προσφορά για όλες τις ανάγκες μεταφοράς δεμάτων. Για όλο το Νοέμβριο, θα μπορούν όλοι να στείλουν το δέμα/δώρο τους, όπου θέλουν, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ! 

Πως λειτουργεί η νέα καινοτόμα υπηρεσία της BOX NOW; Ο ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για εταιρεία είτε για ιδιώτη, μπορεί να προγραμματίσει την αποστολή του δέματός του στον ιστότοπο της BOX NOW, ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πληρωμή, εκτυπώνει τα στοιχεία του παραλήπτη, τα κολλάει στο δέμα και το τοποθετεί στο Locker που βρίσκεται κοντά του ή έχει επιλέξει, μέσα σε 24 ώρες.  

Αμέσως, ο παραλήπτης ειδοποιείται για το δέμα του και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να πάει στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων για να το παραλάβει, πληκτρολογώντας τον 6ψήφιο κωδικό που του έχει αποσταλεί ώστε να ανοίξει η θυρίδα. 

Μέσα από αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία αλλά και την προσφορά για τον «Green November», η BOX NOW φέρνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την Ελλάδα. Με το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο Lockers, που ξεπερνά τα 1000, την αυθημερόν παράδοση στην Αττική και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής 24/7 για τον καταναλωτή κοντά στο σπίτι ή την εργασία του, η BOX NOW αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες αποστολής δεμάτων.

Η BOX NOW,  είναι η «πράσινη» καινοτόμος start up η οποία εδώ και ένα χρόνο φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 140 περιοχές της χώρας. Eνδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες και Δράμα. Βασικός της στόχος είναι  όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα. Μόλις σε ένα χρόνο από τη λειτουργία της, έχει εξυπηρετήσει πάνω από 100 χιλιάδες καταναλωτές, με βασικό στόχο το «όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Παπανδρόπουλο, CMO, τηλ. 2111005333, Email: christos.papandropoulos@boxnow.gr


**********************************************************

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW

Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών.  Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά.

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/