BoxNow

Αθήνα, 16/5/2023 

 

Η BOX NOWσυνεργάτης της eBay για την Ελλάδα  


Ανοίγει ο δρόμος της εξωστρέφειας για τα ελληνικά eshops.

Μια νέα σημαντική συνεργασία εγκαινιάζει η BOX NOW. Συγκεκριμένα προχωράει σε συνεργασία με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου, την eBay. Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών eshops. Τώρα, τα ελληνικά eshops θα μπορούν να δέχονται παραγγελίες από όλο τον κόσμο μέσω του marketplace της eBay.

Η eBay επέλεξε την BOX NOW ως στρατηγικό συνεργάτη και ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Lockers στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η BOX NOW ως logistics partner θα παρέχει λύσεις  στην συλλογή και αποστολή των δεμάτων προς τον τελικό χρήστη του εξωτερικού.  

Η συνεργασία, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές που έχει αναδείξει με την συνεχή της ανάπτυξη και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της η BOX NOW, εμπεριέχει και εκπαιδευτικά webinars που οι eBay και ΒΟΧ ΝΟW θα υλοποιήσουν από κοινού. Η κοινή εκπαιδευτική εμπειρία αναδεικνύει και τις δυνατότητες που η BOX NOW προσφέρει στους πελάτες της.   

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις βασικές χώρες στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της eBay και ήδη χιλιάδες Έλληνες πωλητές αξιοποιούν τον απλοποιημένο τρόπο διαχείρισης των διεθνών πωλήσεών τους μέσα από την πλατφόρμα της. Εφαρμόζοντας το Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Growth Program)για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), αξίας χιλιάδων δολαρίων ανά συμμετέχοντα, η eBay παρέχει σε ελληνικές εταιρείες υποστήριξη για την επιχείρησή τους, ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους σε πάνω από 133 εκατομμύρια αγοραστές παγκοσμίως, σε 190 αγορές. 

Οι ΜμΕ που επιθυμούν να εγγραφούν στο κοινό πρόγραμμα μπορούν να το κάνουν σε αυτό τον σύνδεσμο  

ΗΒΟΧ ΝΟWη «πράσινη» καινοτόμος start up η οποία εδώ και δύο χρόνια φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου, συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους. Με διαθέσιμες περισσότερες από 50.000 θυρίδες πανελλαδικά και με πληθυσμιακή κάλυψη που προσεγγίζει το 90% προσφέρει τη δυνατότητα παραλαβής και αποστολής δεμάτων. Με τη BOX NOW«όπου και να είσαι, ό,τι ώρα και να είναι, το δέμα σου είναι εδώ». 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Παπανδρόπουλο, CMO, τηλ. 2111005333, Email: christos.papandropoulos@boxnow.gr 

********************************************************** 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW 

Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών.  Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά. 

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή  

«Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/