BoxNow


 

Αθήνα, 30/01/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΟΧ NOW Returns: 

Επιστροφές ό,τι ώρα θες, κοντά σου και ΔΩΡΕΑΝ!


Η BOX NOW προσφέρει μια νέα καινοτόμα υπηρεσία: τη ΒΟΧ NOW Returns. Παρήγγειλες, παρέλαβες και αν θέλεις μπορείς να το επιστρέψεις άμεσα, σε τόπο και χρόνο που βολεύει το δικό σου πρόγραμμα και μάλιστα δωρεάν! 


Και δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα, ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει το δέμα του ανεξαρτήτως του αρχικού τρόπου αποστολής. 

Η ΒΟΧ NOW Returns, είναι μία πρωτοποριακή online υπηρεσία επιστροφής δεμάτων,  όπου, με απλή διαδικασία, οι καταναλωτές κερδίζουν χρόνο στην επιστροφή δέματος, χωρίς να περιμένουν κάποιον courier στο σπίτι ή να πρέπει να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα. Ουσιαστικά μπορούν να επιστρέψουν το δέμα που έλαβαν από τα συνεργαζόμενα e-shop, από οποιοδήποτε locker επιθυμούν, ό,τι ώρα θέλουν.

Η επιστροφή πραγματοποιείται με 3 απλά βήματα μέσα από το site επιστροφών 

( https://returns.boxnow.gr/ )

Επιλέγεις το μέγεθος του δέματος που θες να επιστρέψεις, 

συμπληρώνεις τα στοιχεία σου 

τοποθετείς το δέμα σε όποιο locker σε εξυπηρετεί αναγράφοντας πάνω τον αριθμό αποστολής.

Τώρα, ψωνίζεις και επιστρέφεις μόνο στα πράσινα Lockers της BOX NOW!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Παπανδρόπουλο, CMO, τηλ. +30 211-100 5304, Email: christos.papandropoulos@boxnow.gr

**********************************************************

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BOX NOW

Η BOX NOW, αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group – με σημαντικές και επιτυχημένες επενδύσεις στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Profarm, αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία παράδοσης, με στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων της BOX NOW είναι τελείως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης παραγγελιών.  

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, εξωτερικούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, ανέπαφα, εύκολα και απλά. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. 

Συγκεκριμένα, ακολουθείτε τη συνηθισμένη διαδικασία παραγγελίας σε ένα e-shop, όμως κατά την ολοκλήρωση επιλέγετε ως μέσο παράδοσης την επιλογή «Παράδοση από Θυρίδα BOX NOW» και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που σας εξυπηρετεί. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα η παραγγελία παραδίδεται στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, και τότε λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας. Το δέμα σας θα σας περιμένει στη θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Παράλληλα, απαντώντας στις σύγχρονες τις προκλήσεις, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας «Στείλε δέμα», ο πελάτης μπορεί να στείλει το δέμα του από Locker σε Locker πανελλαδικά, χωρίς αναμονές σε ουρές και στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Η διαδικασία αποστολής δέματος γίνεται αποκλειστικά μέσω του website της BOX NOW (https://steiledema.boxnow.gr), χωρίς να απαιτείται παρουσία σε φυσικό κατάστημα, χωρίς ογκομετρική χρέωση και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας(24/7)! Εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ταχυμεταφορών την δυνατότητα  αποστολής δεμάτων χωρίς την χρήση του «κλασικού» ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://boxnow.gr/